Räddningstjänsten Dala Mitt, Ludvika, söker en Skorstensfejartekniker med administrativ inriktning

 

Räddningstjänsten Dala Mitt är idag ett kommunalförbund som är verksamma i Falun, Borlänge, Säter och Gagnefs kommuner. Från 2019-01-01 är även Ludvika kommun en del i vårt förbund.

 

Som administrativ sotartekniker i RDM ansvarar du för den dagliga administrationen och arbetsledning av dagligt arbete. Du stödjer skorstensfejarmästaren och vid behov övertar du även dennes administrativa och vardagliga uppgifter tillfälligt. Din placeringsort är i Ludvika men du förväntas kunna arbeta inom hela förbundet.

 

Vi söker dig som är utbildad skorstensfejartekniker, och det är meriterande om du har erfarenhet i tjänsten. Stor vikt läggs vid dina administrativa förmågor samt din arbetsledande förmåga.

Eftersom branschen genomgår en förändring med stor fokus på arbetsmiljö så ser vi att detta är något du prioriterar. Du bör även vara tekniskt kompetent inom de datasystem som används och de tekniska lösningar som nyttjas inom skrået. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper.

 

Du förutsätts resa i tjänsten, framförallt inom RDM medlemskommuner. Därför är B-körkort ett krav. Eftersom tjänsten innebär myndighetsutövning ska du vara ostraffad och kunna styrka detta.

Vi erbjuder en utmanande arbetsplats där du både får möjlighet att ansvara och arbetsleda befintlig verksamhet. Du kommer över tiden ha många varierande arbetsuppgifter och stor möjlighet att självständigt styra din arbetsdag.

 

Vi erbjuder förstås en konkurrenskraftig lön samt andra förmåner som exempelvis möjlighet till inväxling av semesterersättning mot extra semesterdagar.

 

För tjänsten krävs:

  • Skorstensfejarexamen
  • Skorstensfejarteknikerexamen
  • B-körkort

 

Meriterande för tjänsten är:

  • Erfarenhet i yrket
  • Datorvana (Office-paketet) och vana att arbeta med branschanpassade system

 

Vi värderar dina personliga egenskaper mycket högt som t.ex. din serviceförmåga och ditt sätt att bemöta våra kunder på en professionell nivå.

 

Vi strävar efter att spegla samhället i stort för att vinna de fördelar som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald ger. Vi lägger även stor vikt vid din kompetens, personliga lämplighet och referenser och vill att du delar vår värdegrund som handlar om mervärde, lärande, mod, respekt och professionalism.

 

Tjänsten är på heltid med placeringsort Ludvika och vi tillämpar provanställning i 6 månader.

länk till ansökningsformulär. 

Frågor besvaras av

Skorstensfejarmästare Peter Pyykkinen              0240-860 13

Fackliga företrädare Thomas Sjöberg                  070-582 91 35

 

Ansökan

Ansökan görs via hemsidan http://www.dalamitt.se senast 2019-01-20. Tillträde efter överenskommelse. 

Larm  
190120 kl 16:19
Automatlarm
Stn 190 Björbo. Automatlarm utan risk för brand.
190120 kl 16:08
Annat
Stn 200 Falun. Hjälp till Polis.
190120 kl 13:58
Trafikolycka
Stn 400 Ludvika. Singelolycka.
190119 kl 17:36
Automatlarm
Stn 400 Ludvika. Brand i badtunna.Mindre glödbrand i isoleringen.
190119 kl 17:11
Automatlarm
Stn 200 Falun. Automatiskt brandlarm utan risk för skada.
Tidigare larm